Douwe Spoelstra Fotografie
Home |  Log in  | 

Wat doe ik?

- Vrijblijvende fotografie: Ik fotografeer mensen op hun boot. Als u mij op het water bent tegengekomen is het vrijwel zeker dat er een fotoreportage is gemaakt. Zodra u weer thuis bent kunt u via deze site van uw eigen foto’s gaan bekijken (meestal 1 tot 2 dagen nadat u gefotografeerd bent.) Uiteraard kunt u de foto’s bestellen.
Zie voor deze mogelijkheden onze prijslijst.

- Fotograferen op afspraak: Natuurlijk kan ik ook een afspraak met u maken om met wat meer tijd een speciale reportage te maken op het water.
U kunt mij bereiken per mail of mobiel: 06 48427852. Ik kan een prijsopgave vooraf geven natuurlijk.

- Fotograferen van de bouw van uw boot: Natuurlijk wilt u van uw nieuwe bezit mooie foto’s hebben, ook zoals deze gebouwd is. Ik kan de bouw van uw boot in een reportage vastleggen zodat u na voltooiing hiervan een prachtig album heeft waarin u stapsgewijs de vorderingen terug kunt kijken. Neem contact op permail of mobiel: 06-48427852. .

- Fotograferen van wedstrijden en evenementen: In mijn evenementenagenda kunt u zien op welke wedstrijden/evenementen ik aanwezig ben. Na deze wedstrijd of evenement kunt u de foto’s zoals gebruikelijk op onze site bekijken en bestellen.

Doorgaan